Gratis verzending in de Benelux
product afbeelding

Niet op voorraad

Bekijken

Collectie

6 resultaten
Verwijder filters
  • Merk
€149,00
Bekijken
Outin

Nano

€149

De OutIn Nano verwarmt zelf water en is geschikt voor zowel gemalen koffie als koffiecapsules. Met een maximale druk van 20 bar garandeert het apparaat een optimale crema. Het design, bekroond met meerdere design awards, is niet alleen stijlvol en solide, maar ook erg slim.

€39,90
Bekijken
Outin

Nano beschermkoffer

€39,90

Voor de eigenaren van een Outin Nano espressomachine is er nu een professionele oplossing om deze te beschermen: de Outin Nano beschermkoffer. De koffer is waterdicht en beschermt tegen schokken en druk.

€39,90
Bekijken
Outin

Nano basket plus

€39,90

De Outin Nano basket plus is een extra groot filtermandje voor gemalen koffie. Dit mandje biedt ruimte aan 16 tot 18 gram gemalen koffie, de ideale hoeveelheid voor een dubbele espresso.

€129,00
Bekijken
zeroHero

Mini e-grinder

€129

Deze draagbare elektrische espressomolen is ontworpen voor de veeleisende koffieliefhebber met een actieve levensstijl. Uitgerust met een stevige zes-assige maalschijf van 38 mm, vervaardigd uit 420 roestvrij staal, zorgt deze molen voor een uitzonderlijk fijne en consistente maling.

€41,90
Bekijken
Trinity

Delter press

€41,90

De Delter Press scheidt water en koffie tot het moment van extractie, waardoor roeren overbodig is. In tegenstelling tot traditionele methodes waarbij de koffie kan "verbranden" door te lang in heet water te drijven, maakt de Delter Press het gebruik van fijner gemalen koffie mogelijk.

€74,90
Bekijken
Wacaco

Nanopresso

€74,90

De Nanopresso is een draagbaar en veelzijdig espresso apparaat met veel mogelijkheden voor add-ons. Het is geschikt voor gemalen koffie. De Nanopresso kan uitgebreid worden met een adapter voor capsules, 140ml waterreservoir en 16g filtermandje.