Gratis verzending in de Benelux
product afbeelding

Niet op voorraad

Bekijken

Over Mijn Koffieboetiek

Mijn Koffieboetiek is de grootste aanbieder van compacte koffiemachines en accessoires in de Benelux. Wij voorzien zowel zakelijke als particuliere klanten van stijlvolle en hoogwaardige producten uit de koffiewereld.

Dit is onze online winkel. Hier presenteren we je een verscheidenheid aan mooie merken en laten we zien waar de koffiewereld naartoe gaat.

In de koffiewereld krijgt het concept 'vers' een nieuwe betekenis wanneer we ontdekken dat ongebrande koffiebonen jarenlang bewaard kunnen worden. Versheid varieert van net geplukte en verwerkte bonen tot recent gebrande of onlangs gemalen bonen.

Daarom richten we ons op de volgende onderdelen van de koffiewereld: het selecteren van bonen, het branden, malen, brouwen en analyseren. Elk onderdeel onthult nieuwe smaken.

We introduceren stapsgewijs nieuwe producten die je in staat stellen om bij elk onderdeel een nieuw avontuur aan te gaan. Of je nu wilt beginnen met het branden of je kennis van het malen wilt verfijnen, elk onderdeel biedt de kans om iets nieuws te ervaren.

Apparaten en zetmethodes belichten net zoals de bonen, de branding en de maling verschillende aspecten van koffie. Met Mijn Koffieboetiek ga je zelf gemakkelijk aan de slag met elk onderdeel, waar je ook bent.