Gratis verzending in de Benelux
product afbeelding

Niet op voorraad

Bekijken
Mini e-grinder
zeroHero
zwart
wit
Groen

Gratis verzending

Uiterlijk 24 juni in huis

Geweldig voor
icon

Deze draagbare elektrische espressomolen is ontworpen voor de veeleisende koffieliefhebber met een actieve levensstijl. Uitgerust met een stevige zes-assige maalschijf van 38 mm, vervaardigd uit 420 roestvrij staal, zorgt deze molen voor een uitzonderlijk fijne en consistente maling.

/

Welkom

Grootte en ontwerp
Bonencapaciteit
18 gram
Gewicht
480 gram
Afmetingen
17 x 6 cm
Materiaal behuizing
ABS
Maalschijf
Type
Conisch
Materiaal
Roestvrij staal (420)
Grootte
38 mm
Assen
6
Garantie & verpakking
Garantie
2 jaar
Wat zit er in de doos
Elektrische molen, borstel, oplaadkabel, instructieboekje

Productbeschrijving

Deze draagbare elektrische espressomolen is ontworpen voor de veeleisende koffieliefhebber met een actieve levensstijl. Uitgerust met een stevige zes-assige maalschijf van 38 mm, vervaardigd uit 420 roestvrij staal, zorgt deze molen voor een uitzonderlijk fijne en consistente maling.

Belangrijkste kenmerken:

  • Precies malen: Deze robuuste maalschijf maalt gelijkmatig, essentieel voor de volledige smaakbeleving van je koffie, geschikt voor zowel espresso als filterkoffie.
  • Aanpasbare maalgraad: Pas de textuur van je koffie aan naar je smaakvoorkeuren, van fijn voor espresso tot grof voor filterkoffie. Er zijn 32 standen, verdeeld over drie niveaus. Zo heb je meerdere standen ter beschikking voor espresso, pour-over en alles daartussenin.
  • Eenvoudige bediening met één knop: Vereenvoudig je koffiebereidingsproces met een enkele knop die alle operaties beheert, waardoor het voor iedereen makkelijk te gebruiken is.
  • Magnetische dekselbeveiliging: Het deksel van de molen is uitgerust met een magneet om ongelukken te voorkomen en de bonen veilig binnen te houden tijdens het malen.
  • Versterkte structuur: Ontworpen om lang mee te gaan, voorzien van een sterk ontwerp met toegevoegde verstevigingsstructuren die de dagelijkse slijtage weerstaan.
  • Compact en reisvriendelijk: Het lichtgewicht en draagbare ontwerp maakt het een essentiële metgezel voor koffieliefhebbers onderweg of voor degenen met beperkte keukenruimte.

Gebruik:

Om het malen te starten, druk je twee keer achter elkaar op de knop. Het malen stopt automatisch wanneer alle bonen zijn gemalen of wanneer je eenmaal op de knop drukt.

Het duurt ongeveer twee minuten om 18 gram koffiebonen super fijn te malen. Het apparaat is in een uur volledig opgeladen en je kunt er ruim 10 keer 18 gram koffiebonen super fijn mee malen. De batterij gaat aanzienlijk langer mee als je de koffiebonen grover maalt, bijvoorbeeld voor filterkoffie.

Er past ongeveer 35 gram koffiebonen in de maler. Het bakje waar de gemalen koffie in terechtkomt, heeft een capaciteit van 18 gram.

Je kunt het opvangbakje in drie verschillende standen klikken:

  1. Los: zodat je het opvangbakje los kunt maken van de molen.
  2. Malen: zodat de molen stevig op het opvangbakje rust en de gemalen koffie in het bakje valt.
  3. Dicht: zodat je ruimte bespaart wanneer je de koffiemolen meeneemt op avontuur.

Het opvangbakje moet dichtgeklikt zijn wanneer je de koffiemolen oplaadt.

Tevredenheidsgarantie

Mocht je onverhoopt niet volledig tevreden zijn met je aankoop, dan bieden wij een 14-daags retourbeleid.

Neem binnen deze periode contact met ons op om een retourverzoek in te dienen. Zodra we je geretourneerde product hebben ontvangen, zullen we het volledige aankoopbedrag terugbetalen.