Gratis verzending in de Benelux
product afbeelding

Niet op voorraad

Bekijken
Nano
Outin
Grijs
Groen
Teal
Roze
Wit

Gratis verzending

Uiterlijk 24 juni in huis

Geweldig voor
icon
Werkt met
icon icon

De OutIn Nano verwarmt zelf water en is geschikt voor zowel gemalen koffie als koffiecapsules. Met een maximale druk van 20 bar garandeert het apparaat een optimale crema. Het design, bekroond met meerdere design awards, is niet alleen stijlvol en solide, maar ook erg slim.

/

Welkom

Grootte en ontwerp
Watercapaciteit
80ml
Gewicht
670g
Afmetingen
60 x 75 x 236 mm
Materialen
Roestvrij staal en ABS-kunststof
Prestaties & technologie
Verwarmt water tot
96°C
Maximale druk
20 Bar
Verwarmingstijd
180 seconden
Zetmethode
2 in 1 functie met gemalen koffie en koffiecapsules
Batterij
7500mAh, 5 keer koud water / 200 heet water zetbeurten
Veiligheid & gemak
Certificeringen
Europese gecertificeerde materialen
Voedselveilige materialen
Ja
Waterdichtheid
IP64, lekvrij en warmtegeïsoleerd
Oplaadopties
Universeel Opladen in 12V of 24V Auto-oplader en USB-oplader (>10W)
Garantie & verpakking
Garantie
2 jaar
Wat zit er in de doos
Capsule-adapter, Filtermand voor gemalen koffie, Koffiekop, Lepel voor gemalen koffie, Type-C-kabel
Wie is OutIn?
Outin Nano in een oogopslag
Hoe gebruik je de Outin Nano met capsules?
Hoe gebruik je de Outin Nano met gemalen koffie?

Stijl en gemak in een robuuste draagbare koffiemachine


Prestaties en capaciteit

 • Met slechts één druk op de knop warmt het water op en zet je automatisch een espresso. Druk de knop 2 seconden in om het water op te warmen en koffie te zetten. Voor het zetten van koffie zonder het water vooraf op te warmen, houdt je de knop 5 seconden ingedrukt of druk je er twee keer snel achter elkaar op.
 • Dankzij de 7,4 cm hoge koffiekop mors je minder en blijft alles netjes, zelfs op de camping of in de auto.
 • Je kunt deze draagbare koffiemachine ook laten staan tijdens het zetten van een kopje koffie. Zo heb je de mogelijkheid om tegelijkertijd even iets anders te doen.

Batterij en duurzaamheid

 • De krachtige ingebouwde 7500 mAh batterij is in staat om tot 200 kopjes koffie met heet water te zetten. Volledig opgeladen produceert de OutIn Nano 5 kopjes van 50 ml en 3 kopjes van 80 ml met water op kamertemperatuur.
 • De OutIn Nano kan opladen via zowel 220V als 240V, mits de adapter ten minste 5V en 10W levert. Gebruik een 5V/2A of 5V/3A USB-lader. Zowel USB-C naar USB-C als USB-A naar USB-C kabels zijn geschikt. Maar laders onder de 10W, zoals de Apple 5W lader, werken niet. Met de mogelijkheid om ook op te laden via 12V/24V auto-opladers, is de OutIn Nano een ideaal 12 volt koffiezetapparaat voor onderweg of als camping koffiezetapparaat.
 • Bij het product is een USB-C naar USB-C kabel inbegrepen, welke universeel is en gebruikt wordt voor veel moderne apparaten.

Verwarming en temperatuur

 • Deze draagbare koffiemachine verwarmt koud water in slechts 3-4 minuten tot de optimale temperatuur.
 • Een maximale verwarmingstemperatuur van 94°C verzekert een perfecte smaak. Hogere temperaturen kunnen de koffie verbranden en bitter doen smaken.

Veelzijdigheid

 • De OutIn Nano werkt zowel met gemalen koffie als met koffiecapsules van merken zoals Starbucks, Illy, Lavazza, Kimbo, Cafe Royal, L'OR, Jacobs en Nespresso.
 • Waar je ook bent - in Nederland of het buitenland, thuis of op kantoor, in een hotel of op de camping, in de auto of de bus - de OutIn Nano kan je overal gebruiken.

Ontwerp en gebruiksgemak

 • De OutIn Nano is bekroond met de Red Dot Design Award 2023 en combineert kwaliteit met een stijlvol en solide design tot een echte blikvanger.
 • Het compacte formaat is vergelijkbaar met een waterfles, waardoor je het eenvoudig kan meenemen. Ideaal voor activiteiten zoals reizen, kamperen, wandelen en vissen, maar ook voor thuis, kantoor of in de auto.
 • Dit reis koffiezetapparaat heeft een robuuste constructie en kan tegen een stootje. Hij zal niet snel barsten bij een val.
 • Met IPX6 waterdichtheid zijn alle onderdelen eenvoudig af te spoelen onder de kraan.
 • Met het lekvrije ontwerp en de thermische isolatie van de OutIn Nano geniet je veilig van je koffie zonder je aan heet water of het apparaat te branden.

Tevredenheidsgarantie

Mocht je onverhoopt niet volledig tevreden zijn met je aankoop, dan bieden wij een 14-daags retourbeleid.

Neem binnen deze periode contact met ons op om een retourverzoek in te dienen. Zodra we je geretourneerde product hebben ontvangen, zullen we het volledige aankoopbedrag terugbetalen.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen