Gratis verzending in de Benelux
product afbeelding

Niet op voorraad

Bekijken
Delter press
Trinity
transparant
Grijs

Gratis verzending

Uiterlijk 24 juni in huis

Geweldig voor
icon
Werkt met
icon

De Delter press scheidt water en koffie tot het moment van extractie, waardoor roeren overbodig is. In tegenstelling tot traditionele methodes waarbij de koffie kan verbranden door te lang in heet water te drijven, maakt de Delter Press het gebruik van fijner gemalen koffie mogelijk.

/

Welkom

Grootte en ontwerp
Watercapaciteit
400ml
Gewicht
250g
Afmetingen
160 x 63 mm
Materialen
Onbreekbaar Tritan™
Garantie & verpakking
Garantie
2 jaar
Wat zit er in de doos
Doorzichtige kamer en zuiger, Jet-Seal, filterdop, filter, doseerder van 6 gram

Nieuwe manier van koffie zetten

De Delter Press scheidt water en koffie tot het moment van extractie, waardoor roeren overbodig is. In tegenstelling tot traditionele methodes waarbij de koffie kan "verbranden" door te lang in heet water te drijven, maakt de Delter Press het gebruik van fijner gemalen koffie mogelijk. Dit levert een rijkere smaaksensatie op zonder het risico op bitterheid.

Om altijd dezelfde consistentie in druk te bewaren, kun je een zwaar object, zoals een boek, bovenop de press leggen. Dit zorgt ervoor dat de druk gelijk blijft, waardoor je alleen met de maalgraad als variabele rekening hoeft te houden. Zo kun je bloeitijd en druk op een consistente manier op elkaar afstemmen.

Het ontwerp van de Delter Press benadrukt gebruiksgemak en draagbaarheid. De Delter Press is licht en compact, weegt slechts 250 gram en is dus ideaal voor thuis, op kantoor of voor onderweg. Het waterreservoir heeft een capaciteit van 400 ml en kan worden opnieuw gevuld voor een dubbele portie. Til de zuiger gedeeltelijk op om een preciese hoeveelheid water te doseren. Schoonmaken gaat snel en moeiteloos, waardoor je meer tijd overhoudt voor wat echt telt: genieten van een heerlijk gezette kop koffie.

Let op, de grijze Delter Press wordt geleverd met een rvs filter, terwijl de transparante Delter Press wordt geleverd met 100 papieren filters.

 

Tevredenheidsgarantie

Mocht je onverhoopt niet volledig tevreden zijn met je aankoop, dan bieden wij een 14-daags retourbeleid.

Neem binnen deze periode contact met ons op om een retourverzoek in te dienen. Zodra we je geretourneerde product hebben ontvangen, zullen we het volledige aankoopbedrag terugbetalen.